Ce-şi face PSD cu mâna lui…

nu mai desface nici Papa Pius.

Pesemne că Ponta şi amicii lui de inconştienţă nu au nici cea maimică dorinţă să ajungă la guvernare în 2012.  Altfel, nu-şi explică nimeni rahatul în care s-a trezit cel mai mare partid de opoziţie în doar 2 zile pe subiectul „Geoană”. Dacă pesediştii au impresia că norodul cu bătaia de linguri în burtă sesizează deosebirea juridică între înlocuire şi revocare mai degarabă decât percepe clovnăria mediatică întreţinută artistic de TOATE posturile de ştiri, înseamnă că au probleme majore cu bibilica. Dar, repet, pesemne că e strategia lor ascunsă despre Cum să nu ajungi la guvernare. Drum sigur de urmat.

Un cuvânt şi despre „eroul” nostru. Cât timp a fost preşedinte PSD şi mai ales candidat la preşedinţia patriei, nu era unul mai indecis, nesigur, tembel în comportament ca el. Acum e cel mai bărbat din parcare şi nu mişcă-un deget înapoi.

Reclame

One Response to Ce-şi face PSD cu mâna lui…

  1. Puiu spune:

    Sincer multe sunt de neinteles. Incerc sa argumentez :
    1) alegeri in PSD – Geoana contra Iliescu – membrii si simpatizantii spun ca Iliescu trebuie sa plece – se intampla conform rezultatelor alegerilor castiga Geoana. Vin alegerile prezidentiale: Geoana pierde – comentariile votantilor vin inevitabil – daca nu mergea noaptea pe la SPA daca, daca, atunci nu pierdea, si-a batut joc de noi care am votat cu el. In concluzie trebuie schimbat.
    2) Vine congresul: votam Poanta pentru ca e tanar, pentru ca nu e patat, pentru ca e bun s.a.m.d.
    3) In zilele noastre: Geoana e valoare, nu trebuie dat afara, nu trebuie exclus de aici si intrebarea – Cand am avut dreptate: cand dupa ce a pierdut alegerile toti il vroiam plecat sau acum cand il vrem alaturi ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: