Un ticălos, un ipocrit şi Tăriceanu

PD-L: ticălos.

 „Am greşit, domne’, când am votat cu gura plină +50% la profesori”. Era în campania electorală, era atunci când preşedintele partidului striga de la Cotroceni: Faptul că nu sunt bani nu este o realitate. Banii se împart după priorităţi. Şi Educaţia e o prioritate. Numai Tăriceanu e greu de cap şi mârşav pe deasupra. Asta era atunci. Depăşit momentul, oamenii-s mai lucizi: De unde vistieria mă-sii bani? Le ajunge 17%. Şi să ne mai scutească şi instanţele astea de judecată că acu’ noi suntem la Putere. Dacă vrem/avem, le dăm. Dacă nu, graniţele îi aşteaptă.

PSD: ipocrit.

„În prima zi când vom ajunge la guvernare, profesorii îşi vor primii majorarea cu 50%”, striga iubitorul de soţie, Geoană. Tot încampanie şi el, bată-l ghinionul. Şi, ghinion mai mare, a ajuns şi la guvernare. Cu, ghinionul ghinionului, ministrul lor la Educaţie. Da, ştim povestea, nu ministerul Educaţiei dă banii profesorilor. Dar dacă Boc şi Pogea au refuzat să facă asta, n-am auzit o silabă din partea ditamai PSD cum că dacă nu le sunt mărite lefurile profesorilor în secunda 1, el iese din Guvern. Nuuuu. Dar a ştiut să stea băţos când le-a fost atins cu o demisie ministerul de Interne. Pentru ca acum, să strige ca din gură de şarpe că profesorii sunt umiliţi. Sunt, aşa-i, numa’ că PSD a contribuit la starea asta de fapt.

PNL: Tăriceanu.

Când ministrul liberal al Educaţiei votează majorarea cu 50%, alături de TOŢI parlamentarii, pentru ca apoi să se căiască straşnic, 2 lucruri trebuie spuse: (I) Tăriceanu şi-a f*t*t singur vreo 5 procente cu câteva săptămâni înainte de alegeri şi (II) Tăriceanu e singurul îndrituit să dea azi cu gura în Boc&co.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: