Geoană cu ce greşise?

Acuma că s-au uscat semnăturile pe USL, o nedumerire: cu Geoană ce-a avut partidul? A vrut şi el un singur lucru – alianţă cu PNL şi jap, afară. Cum deschidea gura Geoană, i-o astupa Ponta: „lasă-ne domnule cu liberalii tăi, a trecut campania. Ne aliem cu noi înşine şi punct”. Pentru ca la 6 luni distanţă, marea idee a lui Ponta în privinţa viitorului PSD să fie o alianţă cu PNL. Nu e de zile mari?

8 Responses to Geoană cu ce greşise?

 1. anda spune:

  Greșeala pentru care plătește Geoană e pierderea alegerilor.

 2. Cristina Popescu spune:

  Cu toata dorinta lui Geoana de a se alia cu PNL-ul a facut alinta cu PD-L si liberalilor nici nu le-a mai raspuns la telefon. Asta ca pont din culise, culise de care toata lumea stie. Acum sa ma ierte Dumnezeu, dar nu putem face blasfemia de a alatura 2 cuvinte, respectiv Geoana si consecventa. Daca vorbim despre oportunism, atunci Geoana este binevenit la masa.

 3. exasperat spune:

  @ anda, Cristina Popescu,

  Noi vb aici punctual de a doua jumatate a lui 2010. Sunt declaratii cu zecile ale lui Geoana, respectiv Ponta, in care primul zice ca e nevoie de alianta cu PNL, iar celalalt ii raspunde in stilul: taci ca esti prost.
  Ca Geoana e asa din varii motive, ca nu pt asta a fost el ejectat, asta nu inlatura ridicolul lui Ponta pe subiectul asta.

 4. […] Consiliul Național al PSD a  fost o alta experiență plăcută pentru mine. In afara de discursul dl-ui Mazăre care  au fost mai poate un eseu umoristic insa foarte la obiect, am avut plăcerea de a întâlni niște oameni superbi. In afara de Theodora si Sibilla (cea care face o munca de Sisif la Caras Severin),pe care le cunoscusem la Congresul din octombrie, am cunoscut pe  ZEUS și sifilicableENORel doi soți încântători, pe Lilik și ea o prezenta foarte agreabila , dar mai puțin expansiva decât alți, foarte amabila … […]

 5. anda spune:

  Exasperat, 2010 nu e la distanță mare de 2008. Crezi că au uitat pesediștii gustul amar al înfrângerii sau că atunci când Dragnea se lupta să aducă dovezi de fraudare, Geoană a dat (din nou) cu mucii-n fasole, invocând flăcări colorate și alte vrăji?

 6. anda spune:

  Pardon! 2009, nu 2010…

 7. anda spune:

  Da, a treia oară nu mai încerc să nimeresc anii (ăla cu alegerile prezidențiale nu-mi iese deloc), dar ai înțeles ce vreau să spun.

 8. […] Blogosfera,Ion Iliescu,Marita Gavra,Basarica,Corina Cretu,Cristi Marcus,Elena Laurentiu,Exasperat,Florin Moldovan,Marcus […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: