Puhoi de stele PNL la Conferinţa judeţeană D-ţa

Aflu cum că pe  8 februarie *  12 februarie va avea loc Conferinţa judeţeană a PNL Dâmboviţa, eveniment mare şi tare, ocazie cu care se va alege în sfârşit un preşedinte. Nu de alta, dar de vreo 5 ani, galbenii dâmboviţeni tot o ard interimar pe o reţetă de succes care i-a propulsat înainte de Covasna şi Harghita în topul performanţelor electorale. Carevasăzică, e de bine.

Nu asta e treaba, că are loc conferinţa, ci aglomeraţia de staruri venite grup de la centru ca să vadă şi ele mândreţe de filială. Sunt înscrişi deja pe lista de prezenţă: Crin Antonescu (no. 1), Mihai Voicu (no. 2), Ludovic Orban – acest Carlos Santana al politicii autohtone (fost no. 1, actualmente no number),Iulian Butnaru (fost interimar la D-ţa), Mircea Diaconu (marele rechin capturat de ANI), Răducu Filipescu (ăl de l-a căsăpit pe Tărăcilă la Călăraşi, care Tărăcilă era jmeker de vază al PSD, care PSD avea 95% din primari şi acum nu mai are), Norica Nicolai (fostă cu probleme la mapa profesională) şi Theodora Bertzi (neimportantă).

* pe 8 e Delegaţia Permanentă la care vine doar Crin.

Reclame

One Response to Puhoi de stele PNL la Conferinţa judeţeană D-ţa

  1. […] Americanii,intervenind în toate locurile pe glob. Au intrat în Afganistan,în Irak .…..Vor sa intervină în Coreea, în Iran. Ei nu pot înțelege ca   întâlnesc culturi diferite, și atitudinea libertina, a  […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: