Aşa începe campania pentru Târgovişte

Că tot îl certa lumea că e laş, că are interesele lui şi de-aia nu ridică vocea înspre PD-L, recte Florin Popescu şi Gabriel Boriga, că aşa şi pe dincolo, Victor Sanda (candidatul PSD pentru municipiul Târgovişte în proporţie de 90%) a vărsat toată acumularea în conferinţa de presă de azi. Ţintă vie: actualul primar, Gabriel Boriga. Motivul: ăsta.
Na poftim, iubite cetitorule privitor, punere la zid:

Două nedumeriri:
1. Dom’ primar, apreciem talentul în a valorifica politic orice rahat. Dar dă-l în lobodă de catren! Ia-ţi, domnule, un poet de curte cu niscaiva talent la purtător. „Aţi votat fără obraz / Nu vă pasă de oraş”? Ce rima mamii ei de treabă e asta?

2. În filmare nu se vede, dar aia în dungi de sub sacoul lui nea Victor era nepermis de lungă pentru o simplă vestă. Să fi fost frac?

Reclame

4 Responses to Aşa începe campania pentru Târgovişte

  1. […] dezvolta o capacitate eoliana de 600 MW, cam cât cea a unui reactor al centralei de la Cernavodă. Altfel spus, parcul va dezvolta o capacitate de producție echivalenta cu necesarul de energie al 700.000 de […]

  2. Eduard spune:

    Imi place de cei de la PD-L ca fac „opozitie” impotriva opozitiei, iar partidul democrat liberal e la putere!!!!

  3. Randunica beata spune:

    Ma doare sufletu’ de nea Victor, saracu’, cat e el de amarat…noroc ca in tristetea lui ramane simpatic. Acu, eu nu zic ca el n-ar avea motive sa fie trist, mai ales ca observa in juru-i numa extaz bovin si sindrom al oii mursecate, dar totusi…n-ar fi mai bine sa-l lase pe Staicu sa vorbeasca?(chit ca fostul RAGC-ist face spume la gura cand s-aprinde) Nu de alta, da indiferent cat de tare mi-a placut rabufnirea viitorului candidat la primarie, care mi se descopera acum a fi un mare filosof, n-am prea reusit sa-i urmaresc firul logic, de prea multa indobitocire portocalie, fara indoiala. Suntem blestemati…Furcoiu, Boriga si acum Sanda :)) Care mai de care mai lucid, plin de viziune si nascut pentru o functie publica…Unde esti tu Bate, sa ne „reparezi” ( nea Iancu zisese totusi reperezi, dc tot a fost un citat) si noua imaginea???

  4. Elena spune:

    Ba voi sunteti chiar prosti nu vedetii in ce rahat de lume traim …. va mai miratii de ce lumea ne considera cei mai neevoluati …findca e Base cu Boc la putereee prostilor !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: