Hârtie scrisă, mon cher!

Antonel Jîjîie. Subprefect la Dâmboviţa, „unul din cei mai buni profesionişti din ţară pe drept administrativ”, cum îl recomandă Florin Popescu – unul din cei mai preşedinţi de Consiliu Judeţean, cum îl recomand eu.

Domnul Jîjîie ne-a anunţat ieri că la ‘mnealui nu mai funcţionează autosesizarea. Că nu vrea neam să verifice ce are de verificat şi să controleze ce are de controlat dacă nu are foaie la mână. Carevasăzică, dacă într-un oraş colcăie gunoaiele pe stradă şi există riscul izbucnirii unei epidemii, Prefectura nu trimite DSP-ul să vadă ce şi cum dacă nu are sesizare scrisă. Carevasăzică, dacă un primar refuză să aducă la îndeplinire o hotărâre a Consiliului Local, Prefectura nu mişcă un ochi dacă nu are sesizare scrisă. Articolele din ziare, materialele TV, sesizările verbale din conferinţele de presă îs vacs. Hârtie sau deloc.

Faină treabă au ba?

Cât despre domnul prefect de Dâmboviţa, Caracota Iancu pe numele de român, dumnealui şi-a format cumva părerea că dacă nu spui niciodată nimic concret şi baţi câmpii graţios e o chestie inteligentă. Cu care, la o adică, să te şi mândreşti. Şi-i tot dă înainte cu exprimări limpezi ca uleiul de motor: „Neavând o sesizare scrisă, juriştii noştri, la ora actuală, încearcă să studieze baza legală şi tot pentru a ajunge la a cunoaşte fenomenul”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: