Nea Marin

UPDATE: Nea Marin îmi atrage atenţia că peremist n-a fost. Îmi fac mea culpa că nu m-am informat cum trebuie. Ca să păstrăm totuşi numărul din enumerare, actualizăm aşa: „…la bază pecerist, aperist, pedeserist…”. Cu respect!

Antonescu Marin. De profesie meşteşugar cu vorba, fost superior pe linie de serviciu al lui Băsescu Traian, la bază peremist, aperist, pedeserist, pedist. Actualmente democrat-liberal. Şi nu orişicare speţă, vicepreşedinte la Dâmboviţa. Autor al emoţionantei ziceri de omenie proletară: „Haideţi să-mpărţim durerile crizei”. În concluzie, un personaj fascinant. Recidivist de vorbe grele.

Şi anume că: „Dacă dumneavoastră aţi locui pe o uliţă, în gunoaie până la genunchi, o viaţă-ntreagă şi v-ar trece un asfalt dintr-o dată pă la poartă..aşaaa…înseamnă că aţi intrat în actualitatea istorică„.

Superb!

Reclame

5 Responses to Nea Marin

  1. cornelia spune:

    minunat

  2. Randunica beata spune:

    Pe sistemul „Zica lumea orice-o vrea, minunata-i tara mea”… Acu, cat am fi noi de suparati pe viata, tot trebuie sa recunoastem ca acest Mos Craciun al PDL Dambovita este o adevarata delectare la nivelul declaratiilor si gaselnitelor lingvistice nastrusnice! Si daca tot isi bat sefii portocalii joc de noi si fac din alb negru si vitzaversa, macar la Nea Marin putem aprecia clasa cu care ne spune cat suntem de imbecili noi si de puternici ei, pt ca ei „poate”…

  3. sri spune:

    nea marin n-a fost prin prm, el doar a pus umaru’ la infiintarea peremeului pe meleaguri dambovitene. o recunoaste (se lauda) in discutiile neoficiale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: