Băăăă…voi sunteţi sănătoşi?

Primarul PD-L de la Alba-Iulia, ataşat nevoie mare de culoarea formaţiunii, a zis că e păcat ca, în lipsa campaniilor electorale, lumea să fie privată de aşa frumuseţe. Prin urmare, i-a tras o dungă portocalie drapelului naţional ş l-a cocoţat pe clopotniţa Catedralei Reîntregirii.
Imediat, profund nedrept şi fără justificare, a început lumea să se agite; că nu se face, că e inadmisbil, că e batjocorirea tricolorului şi tot felul de lamentări. Motiv pentru care, rănit şi spăşit, primarul a dat steagul jos. Rămân însă explicaţiile geniale ale edilului: „Conceptia grafica si simbolistica folosite fac parte din strategia de promovare turistica a municipiului. Mash-ul despre care s-a vorbit nu este destinat reprezentarii insemnelor nationale, ci este o modalitate contemporana de promovare intr-un plan indraznet si o strategie bine conturate”. Simplu. Ca pentru oligofreni.

La polul opus, alt nene pedelist, candidat la Camera Deputaţilor pe colegiul Haţeg – Hunedoara. Dacă primarul de mai sus nu ştia cum să se mândrească mai tare cu portocaliul partidului, domnul Daniel Răducanu şi-a făcut un afiş electoral de toată frumuseţea. Nici ecologiştii nu-l puteau schiţa mai bine. Nu tu oranj, nu tu trandafir, nu tu PD-L. Plus explicaţia de 1000 de puncte: „Culoarea portocalie a fost murdărită de către actuala guvernare”. Sunt cuvintele candidatului PDL despre Guvernul PDL. Superb!

Reclame

5 Responses to Băăăă…voi sunteţi sănătoşi?

 1. cristian spune:

  salut, tin sa te informez ca pe acel drapel, deja modificat cum ai zis si tu se mai afla o culoare, cea visinie… nu stiu ce surse ai…

 2. Pop Mihai spune:

  „Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.”

  Adica vine crsti si iti zice ca n-are nici o legatura portocaliul cu PDL sau cu vreo tentativa marsava a primarului de a introduce culoarea partidului pe steag, ca de fapt primarul are dreptate, face parte dintr-o campanie de promovare turistica, asa cum si alte culori au fost introduse, iar tu vii sa spui „stiu, dar eu am o problea cu portocaliul”. Rezulta pentru oricine ca ce ai facut tu e o mare demagogie fondata pe acumulare de frustrare.

  Din nou, apreciez numele tau: EXASPERAT!

  • exasperat spune:

   Mi-era dor de tine. Când te uiţi aşa…de departe..la steag, ce-ţi sare în ochi? Violetul lângă albastru? – pare o umbră. Vişiniul lângă roşu? – tăt o umbră. Da al naibii portocaliu dacă nu se vede de la Târgovişte. Ca atare, eu nu-i acord edilului atâta bună credinţă şi pace.

   Şi da, m-aţi exasperat cu nemernicii ăştia oranj cărora le tot ţineţi spatele.

 3. Pop Mihai spune:

  Problema e ca nu am cui s tin spatele. Si decat sa las la voia intamplarii si sa castige altii mai rai alegerile, am ales sa ii sustin pe cei mai putin rai. Din acelasi motiv n-am votat cu Geoana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: