Despre moţiune

  • N-a trecut. Că n-avea cum să treacă. Acuma nu mai umplu şi eu rândurile vitejilor care au pariat pe eşecul demersului. Sunt destui între parlamentarii Opoziţiei.
  • Aparte de pariorii eşecului, Victor Ponta. Din 2 oameni câţi mai trebuia ca să pice Boc (câştigaţi şi ăia de Crin) au rezultat 17 voturi minus. Acuma, preşedintele PSD are doar o soluţie ca să nu rămână în aura asta ridicolă: să ne dea rapid numele alea 15 care l-au trădat de ieri până azi.
  • Crin Antonescu se reafirmă ca mânuitorul cel mai iscusit al vorbelor de la tribună. Faza cu „Boc – primul asistat al ţării” unge la suflet mulţi români. În afară de asta însă…multă formă, puţin fond.
  • Care e mai antipatic: Gelu Vişan zâmbind galeş pe RTV şi scoţând pe gură „Am câştigat” sau Alin Popoviciu zâmbind galeş pe A3 şi scoţând pe gură „Am câştigat”?
  • Manipulare PSD şi PNL vizavi de abţinerea la vot a parlamentarilor Puterii. Parcă ar vorbi unor retardaţi. „Guvernul are ZERO susţinere” tună şi fulgeră televizaţii de stânga şi de dreapta. Nu stimabililor, are susţinere sutele alea de senatori şi deputaţi care s-au abţinut. Că şi abţinerea e tot procedeu firesc la vot. Nu mai vorbiţi ca pentru parameci.
  • Boc, cu rictus în colţul gurii, în timp ce pesediştii îi umplu tribuna cu dosarele celor 2,5 milioane de susţinători ai moţiunii, e imaginea succesului în România. Mai bine-l folosea pe el Udrea ca brand.
  • În fine, un subiect pe care insist. Participarea pesediştilor la proteste. Energică, nevoie mare. Captivantă, nu încape vorbă. Trenuri, microbuze, troleibuze…Colac peste pupăză, Ponta în fruntea nemulţumiţilor. Şi cu şapcă de sindicalist pe cap. E asta o discreditare a protestului sau e la fel de legitimă şi…firească participarea membrilor PSD în condiţiile în care şi ăştia sunt salariaţi cu 25% pe minus, şi ăştia au mame cu indemnizaţii tăiate, şi ăştia sunt pensionari umiliţi??? Câteva replici argumentate ar fi de real folos. În lipsa lor, eu zic că..şi ăştia.

P.S.: Pe B1, Andreea Pora recită: Ponta şi Antonescu sunt vinovaţi pentru nenorocirea din ţară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: