De-ale zilei…

Câteva chestiuni de-a dreptul jenante, care-ţi provoacă silă, scârbă, flegme. Locale toate, că la centru se ocupă El marinero de programul TV.

– că din tot ce s-a căznit judeţul ăsta să însemne ceva pe harta ţării au ieşit două zile de ştiri cu ghenoşi, danezi şi judecători corupţi. Yes! We did it!
– că primele cuvinte ale şefului IJP Dâmboviţa au fost: poliţistul era în afara serviciului. Aşteptăm cu interes ca, în urma cercetărilor, acelaşi poliţist să fie găsit vinovat de faptul că l-au trecut nevoile taman când Danezu avea treabă la baie cu o sticlă spartă;
– că, atunci când un oraş întreg ştie că e barul lui (= că el e stăpânul), viceprimarul demisionar al Târgoviştei se încăpăţânează să cadă în derizoriu;
– că nişte nenorociţi de puşcăriaşi au ajuns să-şi bată joc în asemenea hal de factorul politic. Cu voie de la factorul politic;
– că Florin Popescu a devenit brusc şi live „prieten” cu poliţistul în comă. Ba mi l-a vârât şi pe viceprimar în relaţia asta virtuoasă;
– că de la PSD, au sărit să „dubleze” discursul lui Ţuţuianu – Corlăţean şi Dragnea. Nici urmă de Ion Stan.
– că toţi ăia de-aşteptau să-l joace în picioare pe Boriga pentru că a aruncat cu bani pe un concert în vreme de criză, îl joacă acum în picioare că n-a aruncat cu bani pe concert;
– că prezumţia de nevinovăţie e rahat de vrabie în România. Cătălin Voicu, Solomon, Becali, Vântu…sunt toţi anchetaţi…deci vinovaţi. Boriga nu face nici el excepţie.
– că primarul Târgoviştei n-a înţeles însă, ca om venit din presă cum îi place să spună, că dacă nu comunici, îţi asumi toate şuturile-n cur (mediatice, of course) şi eşti răspunzător pentru ele;

– şi una de vară târzie: că la una din pozele de pe facebook cu viceprimarul în barul împricinat, poză ce-a tot rulat pe la A3 şi RTV, primul comentariu anunţă triumfător: Şi-acuma: „viciliiii”. Fata care comentează e şi ea în poză şi ţine în mână un fluturaş cu „Rezervat”. Superb!

Plusaţi!

Reclame

2 Responses to De-ale zilei…

 1. randunica beata spune:

  Pai…sa plusam…
  Atata jeg intr-un oras de provincie amarat, in care nu stii pe ce se bat jmecherii, e greu de imaginat.
  La fel de greu de imaginat e cum de mai-marii urbei/ judetului n-au auzit niciodat’ de simpaticul „Ghenos”, cand si mamaia stie cine e si ea apartine altor epoci. Si asta in ciuda faptului ca au fost trecuti pe acelasi pomelnic cu prietenosul domn, de catre un si mai simpatic manelar…in timp ce dadeau din buric la un chef de lume buna, cu obrazu’ subtire.
  O poveste la fel de simpatica este si aceea a vicelui care pe sistemul uite-l nu e…ba e in fonctie, ba s-a retras cu fruntea sus, numa pt a-i da lui „Zeus” prilejul de a-l face pe senatorul care-i bantuie cosmarurile „mincinos”.
  Felul in care toate laturile au fost deversate public si transformate in subiect politic, cand de fapt toata povestea asta ar fi trebuit sa ajute la scoaterea din vizuini a soparlelor spurcate si epurarea lor este deja penibil.
  Sa mai spun ca toti au devenit peste noapte ingerasi nevinovati, care nu stiu, n-au vazut, n-au auzit, n-au luat banu’, nu au castigat voturi cu ajutorul celor mai colorati dintre noi, alaturi de care a dansat sold, la sold, cu garoafa rose-n pleata pana si pupila prezidentului n-are niciun rost.
  Noi prostii, muritori de rand, nu putem avea decat o satisfactie; ca din toate certurile astea suculente, care mai dau un colt de paine si trusturilor de presa fara pretentii de portavoci, mai aflam si noi cate una alta, mai o filmare veche de juma de an, mai povesti de Gherla (Gheena), mai ca politistu’ aflat inafara serviciului e neinteresant…Nu ca astea l-ar face pe prostu de votant roman sa beleasca okiu miop si sa faca dracului ceva cu stampila aia….eventual sa si-o bage in …oriunde, numa sa nu mai voteze toti dobitocii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: