Articol nou

Se tot preumblă pe blog tot felul de păsări ebrietate care întreabă mustrător: „Nici azi n-ai mai scris ceva nou?”. Motiv pentru care sunt nevoit să „prestez” la orele 3. Trecute puţin. De scris n-am chef. Vin de la un chef. Aşa că las pentru mâine promisiunea. Dau ceva de senior Videanu – cel mai econom ministru al Economiei sau de experienţa de 7 zile, 6 nopţi în the Pontus Euxinus-ul doamnei Udrea. Cea mai ministră dintre miniştri.
Acuma…cum m-oi trezi.

Reclame

3 Responses to Articol nou

  1. randunica beata spune:

    Fara seriozitate nu stiu unde ajungem pe lumea asta… Mai ales ca-mi amintesc cand o mustrai pe Anda ca n-a mai postat de mult ceva! O sa mai incerc diseara; sper sa am ceva de adaugat la experientele tale litoralesti, intrucat anul asta spiritul frunzei mi s-a parut mai puternic si mai urat mirositor decat oricand 😦

  2. Dana spune:

    Elena Udrea daca e sa facem o ancheta mai amanuntita mai mult s-a aruncat cu noroi in ea decat sa o sustinem pentru ca s-a zbatut tot timpul.

  3. anda spune:

    Da, corect! Pe mine mă certai că n-am mai scris! Hm! (Multumesc Rândunica beata… Deşi nu prea ştiu cine eşti, dar nu asta conteaza!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: