În loc de abureală inutilă

M-am sucit şi răsucit şi tot n-am găsit ceva mai bun ca să descriu frumuseţea situaţiei actuale. Aşa că am recurs la eroi. Citiţi şi vă bucuraţi!

Motto: „Trebuie să nu mai vindem falsuri românilor ori de câte ori ne aflăm în campanie electorală sau premergător campaniei electorale” (Traian Băsescu, 9 mai 2009)

Traian Băsescu, octombrie 2008:

„Ideea că nu sunt bani pentru profesori nu este o realitate. Bugetul poate fi aşezat pe priorităţi, ori din acest punct de vedere este doar o chestiune de voinţă politică”

„Nu pot crede că o lege în România ar putea să nu fie aplicată. Aici discutăm despre o lege în ceea ce-i priveşte pe profesori şi a nu o aplica ar însemna că nu mai suntem într-un stat de drept”.

Emil Boc, octombrie 2008:

„Sunt bani şi pentru profesori şi pentru celelalte categorii sociale”.

Emil Boc, ianuarie 2009:

„Salariile şi pensiile se vor mări cu rata inflaţiei, adică cu 5%”.

Traian Băsescu, ianuarie 2009:

„Ultimul lucru pe care îl va face România va fi să se împrumute la FMI. Ştiu că această idee este controversată, dar vom merge pe zonele practice”.

Emil Boc, mai 2009:

„Va avea loc o creştere accelerată a salariilor acelor categorii sociale care sunt la baza piramidei: profesori, medici, funcţionari publici”.

Emil Boc, iunie 2009:

„Nici o persoană să nu înregistreze o diminuare a salariului brut de care beneficiază. Este un principiu pe care-l avem asumat încă din 2008”.

Emil Boc, august 2009:

„Am decis să ne respectăm angajamentele faţă de pensionari în ceea ce priveşte pensia minimă şi majorarea cu 2% a pensiei de la 1 octombrie, astfel încât aceste angajamente pentru persoanele care sunt cele mai afectate de criză să fie respectate”.

Traian Băsescu, noiembrie 2009:

„Se pare că ieşim din recesiune”

Traian Băsescu, decembrie 2009:

„În 2010 vom scăpa de criză. Va fi un an în care optimismul va fi cel care ne va anima să depăşim momentul pe care l-am trăit în 2009.”

QED: „Se va reduce fondul de salarii pentru tot aparatul bugetar din România cu 25%, reducerea pensiilor cu 15%, reducerea masivă a subvenţiilor, ajutorul de şomaj se reduce cu 15%” (Traian Băsescu, 6 mai 2010).

Reclame

7 Responses to În loc de abureală inutilă

 1. VirtualKid spune:

  este un „jimorison inchipuit”, capabil sa urce pe scena cu sticla in mana…

 2. urmatorul spectacol in interpretarea marinarului nepereche: parlamentare 2012. ia sa vezi atunci demonstratie de mare artist.
  ce mai, domn’e, mare om, mare caracter!

 3. exasperat spune:

  @EpZ

  Este, domnne! (‘Trăiţi, şefu!)

 4. ion adrian spune:

  In politica se fac multe promisiuni , uneori le fac altii si daca te opui esti ras politic. Imaginati-va ce ar fi insemnat sa se opuna cresterii salariilor profesorilor atunci cand toti credeau ca economia duduie si cand avea experienta celor patite mediatic cand a avertizat in problema sustenabilitatii pensiilor.

 5. loredana spune:

  Dupa cum spuneam …gresala cea mare nu e a lor ci a celor care i-au crezut si i-au votat.Dupa 5 ani basescieni au votat din nou basescu…isi merita soarta.

 6. […] mulţi ani de acum înainte! Să nu credeţi că sunt singurele citate… restul le găsiţi pe blogul exasperat! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: