PNL Dâmboviţa – 2012 – 40%!

Musiu Crin tace şi le face. Da’ le face, făcea-le-ar praf!

Trecem peste viziunea armaghedonică privind desfiinţarea politică a PD-L-ului. S-a umplut destul de ridicol. Trecem şi peste procedura în care a gândit înfăptuirea viziunii cu pricina: un congres „listac” ca pe vremea lui nea Stolo (curat detestabil pe atunci). Şi-a cules înjurături destule şi de-aici. În fine, trecem şi peste decapitarea şefilor de filiale care n-au achiesat la, mă-nţelegi, viziune. Ori că-că, ori că-că. Tragem toţi să rupem procentele ori ba?

Ce e însă dificil de priceput (nu că astea de mai devreme ar fi foarte limpezi) e modul în care priceputul orator (sîc!) înţelege să „restructureze” filialele judeţene. Caii de bătaie, vorb’aia.

Carevasăzică Dâmboviţa. Judeţ frumos, reşedinţă istorică, filială vai mama ei. 10%, 11%, 7%, 12%. Cam pe-aici s-a tot învârtit PNL Dâmboviţa în ultimii ani electorali. Scuzele, păzea că vine, sunt destule. Rezumate exemplar, sună cam aşa: PSD şi PD-L au aici două dintre cele mai bune organizaţii din ţară. Unde să mai încapă şi galbenii domnului Antonescu. Oricum, să zică mersi că a luat 12 ultima dată, după un 7 feeric la europarlamentare. Cinci procente în plus….eheee…agoniseală mare. Care belşug se datorează în mare parte fostului, de-acum, preşedinte Oros. Cum-necum, a reuşit să aducă la linia de plutire o filială înecată.Dar na! Ori că-că, ori că-că. Crin s-a bătut cu Ludovic, Oros l-a votat pe Ludovic, Crin l-a mătrăşit pe Oros. Liberalism pur-sânge, sadea. Nimic nefiresc.

 Şi uite-aşa, în fruntea interimară a PNL Dâmboviţa a poposit dom’ Chiţoiu. Vicepreşedinte de centru, mare om mare. Nu e prima descindere pe plaiuri dâmboviţene. Mai venise o dată, imediat după europarlamentare, în calitate de sfătutor. Şi ce le mai sfătuia, vere!!! Fixa chiar target-uri star-treck-iste: 30% în 6 luni pentru organizaţia judeţeană. Flencănea cu atâta relaxare, de ziceai că judeţul era fief liberal şi numai noi nu aflasem asta. Noi şi dâmboviţenii. Îi era uşor să elibereze silabe de-a valma, neavând nici în clin, nici în mânecă cu realitatea politică de aici. Acuma cică stă doar trei luni, până la risipirea interimatului de la conducerea organizaţiei. Eee, da’ de ce doar pân-atunci? Noi l-am vrea preşedinte 4ever. Sau măcar până-n 2012. Nu de alta, dar ar avea timp destul să ducă filiala la 30%. Da’ ce zic eu 30? 40, că-s doi ani şi ceva, nu şase luni. Şi în 2012, la umbra confortabilă a unui 13-14%, să-i iasă relaxarea pe nări, dând explicaţii pentru un eşec măreţ. Vai de capul lui!

P.S: Un preşedinte de partid care n-are babar de realităţile concrete din fiecare filială. Aşa arată la ora asta Crin Antonescu. Şi oricât s-ar screme, discursul nu ţine loc de organizare.

P.P.S: Nu sunt fanul no.1 al lui Călin Oros. Personajul are o superioritate deranjantă şi a dovedit că nu-i stăpân pe propriile-i cuvinte. Dar alea cinci procente acumulate de la europarlamentare până la prezidenţiale i se datorează în mare măsură. În mult mai mare măsură decât lui Antonescu.

Reclame

3 Responses to PNL Dâmboviţa – 2012 – 40%!

 1. blackie spune:

  un idiot care aduce voturi nu ramane, totusi, un idiot, chiar si pentru filiala pe care o conduce? 😛 despre ce vorbim?

 2. exasperat spune:

  Blackie

  Corect. Dar între un idiot care aduce voturi şi unul care nu aduce, e de preferat întotdeauna primul. 🙂

 3. Marina Predescu spune:

  Câtă dreptate aveţi băieţi. Nu-i ajungi cu prăjina la nas (1,85 de la pământ), e încrezut, plin de el, dar trebuie să recunoaştem că altfel arăta filiala Dâmboviţa cu el în frunte.Poate ăl ajutăm sa vină înapoi. HEEEEEI RUUUUUUUUUP!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: