Ion Stan, vicepreşedinte PSD: „În iunie 2005, Traian Băsescu l-a vizitat pe Adrian Năstase acasă şi i-a dus un cadou, fără ca Adrian Năstase să-l invite, iar în 2006 au vizionat împreună un meci la Predeal”.

 Preşedintele PSD Dâmboviţa, Ion Stan,  a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a ştiut de  vizita lui Adrian Năstase la Traian Băsescu, vizită evocată recent de actualul şef al statului. Ion Stan, un vechi apropiat al lui Năstase, povesteşte chiar că l-a sfătuit pe fostul premier să nu meargă la Băsescu acasă, anticipând că peste ani preşedintele se va folosi de această întâlnire:
„În 2005, Adrian Năstase mi-a povestit că a fost invitat de Băsescu la el acasă. Cu toată prietenia, l-am sfătuit să nu se ducă şi i-am spus de ce să nu se ducă: pentru că acest om lipsit de caracter (Traian Băsescu) va motiva în timp sau peste câţiva ani cu totul altceva decât ceea ce s-a discutat acolo”.

Ion Stan, vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, a dezvăluit faptul că au mai existat astfel de întâlniri între Năstase şi Băsescu: în 2005 acasă la liderul PSD şi în 2006 la Predeal, când au văzut un meci împreună:
„Am să vă mai spun astăzi, chit c-o să se supere Adrian Năstase pe mine, că-n iunie 2005, Traian Băsescu l-a vizitat acasă şi i-a dus un cadou, fără ca Adrian Năstase să-l invite. Am să vă mai spun că-n 2006, cu ocazia nu ştiu cărui meci, l-a invitat pe Adrian Năstase la Predeal şi au vizionat meciul împreună. De ce nu spune domnul Traian Băsescu şi despre aceste întâlniri? N-am dezlegare de la Adrian Năstase să vă spun aceste lucruri. Vi le-am spus pentru că sunt indignat de meschinăria şi lipsa de caracter a acestui om. Să spună Traian Băsescu ce a discutat cu Adrian Năstase la acel meci pe care l-au văzut la Predeal şi de ce s-a dus să-i ducă cadou dacă era infractor de drept comun”.

Reclame

3 Responses to Ion Stan, vicepreşedinte PSD: „În iunie 2005, Traian Băsescu l-a vizitat pe Adrian Năstase acasă şi i-a dus un cadou, fără ca Adrian Năstase să-l invite, iar în 2006 au vizionat împreună un meci la Predeal”.

 1. cristian spune:

  Msi nene, cine esti tu? Portavocea lui Nastase?
  Ce nastase nu are gura sa vorbeasca si te-a delegat pe tine? Culmea este ca singur declari ca ” nu am dezlegare” , declaratiile tale sunt niste mici pupaturi (sti tu unde).
  Daca Nastase nu are curajul sa recunoasca tu de ce te bagi ?

 2. floryna spune:

  Base e cel mai tare!!!

 3. theodora0303 spune:

  Modul in care Basescu a ajuns la conducerea PD ar fi trebuit sa ii puna in garda pe toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: